~ 사나 없인 사나 마나 ~
Colors of the Rainbow Me, Myself and I On / Off
Welcome

Ooh Hii~! 

Üdvözöllek az oldalamon! A nevem Alexa és ez itt az én pici világom. Egy teljesen átlagos lánynak tartom magam egy teljesen átlagos élettel, ami olykor unalmas, olykor izgalmas. Általánosságban egy nagyon pozitív és vidám emberként élem a napjaim, de természetesen nekem is vannak rosszabb napjaim. Itt viszont nem szeretnék annyira magamról mesélni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézz szét az oldalon! 

 

 
Site

Szerkesztő: Alexa
Nyitás: 2018. augusztus 05.
Zárás: nem tervezem 
Design és kódok: LindaDesignAemy Design
Kiegészítők: pixel-diary
 

 
Chat

 
Song of the week

Eddigi zenék

 
Colors of the rainbow~

30 napos dal kihívás

2018.08.19. 22:33, Alexa

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nem volt bejegyzés, de tényleg nincs miről írnom, az pedig nem lenne túl érdekfeszítő, ha mindennap leírnám azt, hogy felkeltem, ettem, zenét hallgattam és megint aludtam. Jövő héten viszont biztosan írok, majd hiszen találkozok Líviával, utána pedig az új osztályommal is elvileg szóval végre valami történni fog az eléggé egyhangú életemben. Természetesen ezzel nem panaszkodok, mert tudom, hogy ennél sokkal rosszabb is lehetne. Tényleg nem csináltam semmi érdekeset ebben az elmúlt két napban, csak megnéztem a Produce 48 új részét, ami tetszett is nagyon csak sajnálom, hogy a kedvenc csapatom lett az utolsó. Csináltam egy Ahn Yujin-os szurkolótáblát, vagyis nem tudom, hogy hívják azokat a kézzel készített táblákat, amiket rajongók tartanak egy fellépésen. Csinálok majd egyet Leának is, mert megbeszéltük, hogy a finálét együtt nézzük majd meg. Elkezdtem még nézni a The 100 című sorozatot is, amit Emma ajánlott nekem, aki szintén egy osztálytársam lesz. Nagyon szimpatikusnak tartom és nagyon jó fej. Most pedig pótoljuk be a kimaradt kihívásokat!

Day 1: A kedvenc dalod
Day 2: Az első dal, amit hallottál a kedvenc előadódtól
Day 3: Az első dal amit valaha hallottál
Day 4: egy dal amitől mindig mosolyogsz
Day 5: egy dal amitől sírni tudsz
Day 6: egy dal ami megnevettet
Day 7: egy dal amit utálsz
Day 8: egy dal ami folyton beleragad a fejedbe
Day 9: egy dal amiről valaki eszedbe jut
Day 10: egy dal ami egy családtagodra emlékeztet
Day 11: egy dal ami egy barátodra emlékeztet
Day 12: egy dal ami egy olyan emberre emlékeztet akit utálsz
Day 13: egy dal amit csak úgy szeretsz
Day 14: egy furcsa dal
Day 15: egy dal attól az előadótól akinek legutóbb voltál a koncertjén
Day 16: az utolsó dal amit hallottál
Day 17: A dal, amit majd amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Day 18: egy dal amit akarsz majd a temetésedre
Day 19: a legjobb barátod kedvenc dala
Day 20: egy dal a kedvenc albumodról
Day 21: az első dal a kedvenc albumodról
Day 22: az utolsó dal a kedvenc albumodról
Day 23: egy dal egy olyan előadótól akit utálsz
Day 24: egy dal ami a keresztneved első betűjével kezdődik
Day 25: egy dal ami a vezetékneved első betűjével kezdődik
Day 26: egy dal ami "you" szóval kezdődik
Day 27: egy dal ami felvidít
Day 28: egy dal ami nagyon idegesít
Day 29: egy dal (csak úgy válassz egyet!!!)
Day 30: A kedvenc dalod (talán más lett, mint ami az első napon volt)
 
Egy dal, ami egy barátodra emlékeztet
 
G-DRAGON - Crooked
 
Ez Leára emlékeztet és arra a pillanatra, amikor erről a zenéről beszéltünk miközben mentünk fel a folyosón reggel, hogy beérjünk az óránkra. Ez már lassan négy éve történt. Arról beszéltünk, hogy olyan hajam lesz majd egyszer, mint Jiyong-nak, rövid és szőke. Ezt részben meg is valósítottam, hiszen utána egy évvel fel lett nyírva a hajam csak nem lettem szőke. 
 
BTS - Go Go
 
Erről pedig Lea és Noémi jut eszembe, ahogy ezt táncoltuk a WestEnd tetőn és elloptunk egy téglát. 
 
Egy dal, ami egy olyan emberre emlékeztet, akit utálsz
 
Mivel nem utálok úgy teljes szívemből senkit, egyedül talán három olyan ember van, akiket tényleg nem viselek el, de őket sem utálom, egyszerűen csak remélem, hogy többet nem látom őket. Zene pedig egyikkőjükre sem emlékeztet, úgyhogy ide nem rakok semmit. 
 
Egy dal, amit csak úgy szeretsz
 
Produce 48 - Pick Me
 
Mára ennyi is lenne és remélem hamarosan sokkal érdekesebb bejegyzéseket tudok hozni. Sziasztok!
Még nincs hozzászólás.
 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!