~ 사나 없인 사나 마나 ~
Colors of the Rainbow Me, Myself and I On / Off
Welcome

Ooh Hii~! 

Üdvözöllek az oldalamon! A nevem Alexa és ez itt az én pici világom. Egy teljesen átlagos lánynak tartom magam egy teljesen átlagos élettel, ami olykor unalmas, olykor izgalmas. Általánosságban egy nagyon pozitív és vidám emberként élem a napjaim, de természetesen nekem is vannak rosszabb napjaim. Itt viszont nem szeretnék annyira magamról mesélni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézz szét az oldalon! 

 

 
Site

Szerkesztő: Alexa
Nyitás: 2018. augusztus 05.
Zárás: nem tervezem 
Design és kódok: LindaDesignAemy Design
Kiegészítők: pixel-diary
 

 
Chat

 
Song of the week

Eddigi zenék

 
Colors of the rainbow~

30 napos dalkihívás + programtervezés Leával és Noémivel

2018.08.14. 23:04, Alexa
Címkék: kihívás Lea Noémi

Ooh Hii~!

Ma nagyon korán felkeltem, de amilyen hamar kinyitottam a szemeim már próbáltam is visszaaludni, mert nagyon jót, ugyanakkor eléggé furcsát álmodtam, de tetszett, úgyhogy megpróbáltam visszakerülni az álmomba, ami sikerült is. Azt álmodtam, hogy egy fiú megkérte, hogy menjek le spárgába, amit meg is tettem és ezen meg is lepődött. A valóságban is szeretem, ha ilyen reakciót válthatok ki az emberekből az állítólagos hajlékonyságom miatt. Utána elmentünk valami parkszerű helyre és nem tudom, hogyan, de a nadrágomból szoknya lett és a fiú lemérte a szoknyámat. Ezek után a fűben feküdtünk és beszélgettünk, majd arra ébredtem, hogy valaki kiabálta anyum nevét az álmomban, de mint kiderült néhány másodperccel később ez a valóságban is így történt. Miután visszaaludtam folytatódott az álmom, de nem emlékszem, hogy mi történt benne. Legközelebb arra ébredtem, hogy Lea írt, hogy majd hívjam fel és beszéltünk is elég sokat, majd felhívtuk Noémit is, aki az egyik legjobb internetes barátnőm. Megbeszéltük, hogy hétvégén elmegyünk bubis teázni meg úgy eltölteni egy kis időt közösen. Már úgyis rég találkoztunk így hárman, nekem pedig nem árt egy kis kimozdulás, mert a legnagyobb emberekkel folytatott kapcsolatom az, amikor TWICE live-ot nézek V App-on. Eredetileg úgy volt, hogy nálam alszanak, de Noémit nem engedik sajnos. Beszéltem ma még Líviával, néhány leendő osztálytársammal, Kloéval, aki a legjobb internetes barátnőm és Dáviddal, aki a legjobb fiúbarátom. Számomra nagyon furcsa volt ennyi emberrel beszélgetni, mert van, amikor napokig nem is beszélek senkivel. Ma még csináltam egy DIY TWICE-os nyakláncot, ami szerintem nem lett olyan szép, de egészen meg vagyok elégedve az eredménnyel, mert nem szoktam szinte semmilyen saját készítésű dolgot csinálni, mert utálok, de már le is szakítottam a medált, úgyhogy holnap újra csinálom.

Amúgy kezdem egyre jobban megszeretni a DIA-t. Idáig is szerettem néhány számukat, de a WooWoo óta elkezdtek jobban érdekelni és nemsokára el is kezdem megtanulni a tagokat, mert most még csak Chaeyeon-t és Huihyeon-t ismerem csak fel.

 

Day 1: A kedvenc dalod
Day 2: Az első dal, amit hallottál a kedvenc előadódtól
Day 3: Az első dal amit valaha hallottál
Day 4: egy dal amitől mindig mosolyogsz
Day 5: egy dal amitől sírni tudsz
Day 6: egy dal ami megnevettet
Day 7: egy dal amit utálsz
Day 8: egy dal ami folyton beleragad a fejedbe
Day 9: egy dal amiről valaki eszedbe jut
Day 10: egy dal ami egy családtagodra emlékeztet
Day 11: egy dal ami egy barátodra emlékeztet
Day 12: egy dal ami egy olyan emberre emlékeztet akit utálsz
Day 13: egy dal amit csak úgy szeretsz
Day 14: egy furcsa dal
Day 15: egy dal attól az előadótól akinek legutóbb voltál a koncertjén
Day 16: az utolsó dal amit hallottál
Day 17: A dal, amit majd amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Day 18: egy dal amit akarsz majd a temetésedre
Day 19: a legjobb barátod kedvenc dala
Day 20: egy dal a kedvenc albumodról
Day 21: az első dal a kedvenc albumodról
Day 22: az utolsó dal a kedvenc albumodról
Day 23: egy dal egy olyan előadótól akit utálsz
Day 24: egy dal ami a keresztneved első betűjével kezdődik
Day 25: egy dal ami a vezetékneved első betűjével kezdődik
Day 26: egy dal ami "you" szóval kezdődik
Day 27: egy dal ami felvidít
Day 28: egy dal ami nagyon idegesít
Day 29: egy dal (csak úgy válassz egyet!!!)
Day 30: A kedvenc dalod (talán más lett, mint ami az első napon volt)

 

Egy dal, ami folyton beleragad a fejedbe

 

Nekem igazából mondhatni minden zene beleragad a fejembe és hamar ki is megy belőle, de megpróbáltam összeválogatni néhányat. 

Red Velvet - Rookie

 

Olivia Hye - Egoist (feat. Jinsoul)

 

Super Junior - Lo Siento (feat. Leslie Grace)

 

Mára ennyi, sziasztook~!

Még nincs hozzászólás.
 


THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!