~ 사나 없인 사나 마나 ~
Colors of the Rainbow Me, Myself and I On / Off
Welcome

Ooh Hii~! 

Üdvözöllek az oldalamon! A nevem Alexa és ez itt az én pici világom. Egy teljesen átlagos lánynak tartom magam egy teljesen átlagos élettel, ami olykor unalmas, olykor izgalmas. Általánosságban egy nagyon pozitív és vidám emberként élem a napjaim, de természetesen nekem is vannak rosszabb napjaim. Itt viszont nem szeretnék annyira magamról mesélni, ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor nézz szét az oldalon! 

 

 
Site

Szerkesztő: Alexa
Nyitás: 2018. augusztus 05.
Zárás: nem tervezem 
Design és kódok: LindaDesignAemy Design
Kiegészítők: pixel-diary
 

 
Chat

 
Song of the week

Eddigi zenék

 
Colors of the rainbow~

30 napos dal kihívás

2018.08.07. 21:50, Alexa
Címkék: kihívás

Ooh Hii~!

Ma nem történt velem semmi különös. Egész nap itthon voltam, néha kimentem medencézni és annak lévén, hogy nem vagyok valami nagy társasági ember ezért valószínűleg az elkövetkezendő napjaim is így fognak telni. Viszont szerettem volna valami bejegyzést írni így kihívásokat kerestem. Megtaláltam ezt a 30 napos dal kihivást és tökre megtetszett úgyhogy gondoltam elkezdem. A kihívást ezen az oladalon találtam. Na, de nézzük is!

Day 1: A kedvenc dalod
Day 2: Az első dal, amit hallottál a kedvenc előadódtól
Day 3: Az első dal amit valaha hallottál
Day 4: egy dal amitől mindig mosolyogsz
Day 5: egy dal amitől sírni tudsz
Day 6: egy dal ami megnevettet
Day 7: egy dal amit utálsz
Day 8: egy dal ami folyton beleragad a fejedbe
Day 9: egy dal amiről valaki eszedbe jut
Day 10: egy dal ami egy családtagodra emlékeztet
Day 11: egy dal ami egy barátodra emlékeztet
Day 12: egy dal ami egy olyan emberre emlékeztet akit utálsz
Day 13: egy dal amit csak úgy szeretsz
Day 14: egy furcsa dal
Day 15: egy dal attól az előadótól akinek legutóbb voltál a koncertjén
Day 16: az utolsó dal amit hallottál
Day 17: A dal, amit majd amire először akarsz majd táncolni az esküvődön
Day 18: egy dal amit akarsz majd a temetésedre
Day 19: a legjobb barátod kedvenc dala
Day 20: egy dal a kedvenc albumodról
Day 21: az első dal a kedvenc albumodról
Day 22: az utolsó dal a kedvenc albumodról
Day 23: egy dal egy olyan előadótól akit utálsz
Day 24: egy dal ami a keresztneved első betűjével kezdődik
Day 25: egy dal ami a vezetékneved első betűjével kezdődik
Day 26: egy dal ami "you" szóval kezdődik
Day 27: egy dal ami felvidít
Day 28: egy dal ami nagyon idegesít
Day 29: egy dal (csak úgy válassz egyet!!!)
Day 30: A kedvenc dalod (talán más lett, mint ami az első napon volt)
 
 
Nincs egy konkrét kedvenc zeném, mert ez nálam folyton változik és mivel túl sok zenét hallgatok ezért tényleg nehéz lenne egyet választani, szóval inkább leírom az all time favourite zenéimet.
 
2NE1 - Gotta be you
 

4Minute - Heart to heart

 

Kara - Step

 

Girls' Generation - Into the new world

 

Bigbang- Haru haru

 

BTS - Spring Day

 

 

Remélem tetszett, sziasztok! <3

3 nap Leával

2018.08.06. 18:45, Alexa
Címkék: Lea nyári szünet

Ooh Hii~!

Gondoltam megosztom veletek az elmúlt három napot, amit a legjobb barátnőmmel, Leával töltöttem. Nem volt túl izgalmas az időtöltésünk, de azért leírom, hátha érdekel valakit.

Még egyik nap kérdezte tőlem Lea, hogy nincs-e kedvem átmenni hozzá és azt válaszoltam, hogy mennék szívesen, de mostanában nem igazán vagyok jól, úgyhogy talán majd máskor. Ez egyébként teljes mértékben így is van valószínűleg a meleg miatt. Egyszerűen utálom ezt az időjárást és ezt a hőséget. Végül a szülei átvittek hozzá, aminek nagyon örültem és köszönöm szépen nekik. Az új házukba mentünk ugyanis nemrég elköltöztek, nekem nagyon tetszik az új lakás. Nem csináltunk semmi érdekeset csak zenét hallgattunk és csináltunk instant tésztás levest, amit végül meg se ettünk, pedig mindketten szeretjük. Utána elkezdtünk beszélni erről a K-pop Kids buliról, mert nagyon szívesen mennék rá csak nem biztos, hogy én ráérek majd akkor. Ez után elindult Jimin-től a Serendipity, de mivel nem szeretjük kimondani, hogy Serendipity ezért azt kezdtük el mondani, hogy Pity, ami így nem hangzik túl viccesen, de akkor mi nagyon röhögtünk rajta, én már a földön fetrengtem annyira nevettem. Utána kimentünk medencézni Lea unokatesójához és az öccséhez, akiket amúgy nagyon bírok, mert tök jó fejek. Fürdés közben elvoltunk egymással mind a négyen és nagyon örültem neki, hogy végül átjöttem. Miután kimentünk a medencéből rendeltünk egy pizzát, ami nagyon finom volt, de semmi étvágyam nem volt, úgyhogy nem igazán ettem. Megbeszéltük Lea szüleivel, hogy itt aludhat-e nálam és belementek, úgyhogy már mentünk is hozzám.

Nálam nem igazán csináltunk semmi érdekeset csak úgy léteztünk, de igazából ebben a melegben nincs is energiám semmihez se. Csak zenét hallgattunk, ettünk és egyéb ilyen dolgokat csináltunk. Beszélgettünk, hívásoztunk Lea barátaival és megmutattam neki az új kedvenc fanfictionomat és tetszett neki, aminek szintén örülök. Ezek után nem igazán csináltunk szinte semmit csak vártuk az éjszakát, mert úgy határoztuk el, hogy fent maradunk egész éjszaka, amit egyébként sikeresen teljesítettünk. Az éjszaka folyamán is csak beszélgettünk és egyéb ilyen apró tevékenységgel ütöttük el az időt. Egyáltalán nem voltunk álmosak vagy fáradtak csak egy kis kajára lett volna szükségünk ezért olyan hajnali fél négy körül kimentünk rántottát csinálni és mivel nem találtunk serpenyőt ezért egy fazékban csináltuk meg a kaját, aminek nem lett semmi baja sem csak egy kicsit furcsán nézett ki. A "reggelinket" végül az ablakpárkányomon ülve ettük meg. Olyan hihetetlenül jó levegő volt, nagyon jól esett az ablakban ülni. Imádom a hajnalt, olyankor minden csendes és nyugodt, ezért is az a kedvenc napszakom. Miután megettük a rántottát még fent maradtunk egy picit és olyan hét óra körül elaludtunk.

Kilenckor fel is ébredtünk tehát nem aludtunk túl sokat. Egy picit kómás voltam, de körülbelül 10 perc elteltével már pörögtem is. Nem csináltunk azon a napon sem semmi érdemlegeset. Délután megnézettem Leával a Produce 48 legújabb részét, hiszen imádom és követem a lányokat már az első epizód óta. Nem vagyok benne biztos, hogy ez nagyon értékelte volna, de számomra igenis hasznos és minőségi két és félórányi tevékenység volt. Lea elmondta minden egyes alkalommal, hogy milyen szépek. Én nem jegyeztem meg ezt ennyiszer pedig hát...nos...öhm...i'm a little bit gay for them... Amikor elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor megtudtuk, hogy kik estek ki nagyon-nagyon izgultunk, főleg én és összességében meg voltunk elégedve az eredményekkel, de sajnos kettő kedvencünktől búcsúznunk kellett. Utána elmentünk fagyizni, vagyis csak el akartunk, mert a kedvenc fagyizónk már zárva volt, a másikban pedig hatalmas kígyózó sor állt, úgyhogy végül vettünk egy jégkrémet egy kisboltban. Otthon folytattuk a közös unatkozást és ez tartott egészen estig, amikor valamilyen oknál fogva úgy döntöttünk, hogy bemegyünk a medencénkbe ruhástól. Ez így is történt, kimentünk este 11 felé a medencébe és én voltam az első, aki bement. Amikor már mindketten a vízben voltunk valamiért egyszerre tört ránk a röhögő görcs és alig bírtuk abbahagyni a nevetést. Nem értettük mi volt olyan vicces és én még most sem értem igazán. A vízben nagyon jól éreztük magunkat, de próbáltunk halkak maradni, mert nem akartuk, hogy tőlünk zengjen az utca az éjszaka közepén. Nagyjából fél óra múlva kiszálltunk és próbáltunk nem tiszta vizesen visszamenni a szobámba. Megbeszéltük, hogy ismét fent maradunk egész éjszaka, megint csinálunk rántottát és kimegyünk majd hajnali négykor medencézni, de ez sajnos nem jött össze ugyanis hajnali egykor már kidőltünk. Tíz körül ébredtünk, ettünk és pár óra múlva Lea már ment is haza. Nagyon örültem annak, hogy átjött és végre ismét tök sok időt töltöttünk együtt.

 

Nyitás

2018.08.05. 21:41, Alexa

Ooh Hii~!

Üdvözlök mindenkit aki esetleg erre az oldalra téved! Alexa vagyok, állítólag nagyon aranyos és imádnivaló, úgyhogy szeressetek! Na jó, amúgy nem. Vagyis ezt majd ti eldöntitek, ha jobban megismertek és majd többet írok. 
Egyik nap nézegettem a régi blogomat, amit imádtam régen írni és habár így visszaolvasva hihetetlenül gáz dolgokat írtam ki, de kedvet kaptam ismét a blogoláshoz, úgyis szívesen írom ki magamból az érzéseimet és a gondolataimat még úgy is, hogy nem vagyok benne teljesen jó, de remélem ebben fejlődni fogok. Viszont így, hogy láttam miket írkáltam 2-3 évvel ezelőtt, már így is sokat változtam és fejlődtem. Remélem kedvet kaptatok hozzám és a piciny lényem megismeréséhez. Nemsokára jönnek a bejegyzések is. 

Addig is itt egy dal a nőimtől 

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!